Okulumuz Tarihçesi

Gümüşçay Çocuklar Gülsün Diye Olcay Doğan Anaokulunun 14 Aralık 2014 tarihinde açılışı yapılmıştır.

Okul öncesi eğitiminin önemine dikkat çekmek, okullaşma oranını arttırmak, toplum desteğini sağlamak amacıyla yürütülen Çocuklar Gülsün Diye Projesi kapsamında T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile başkanlığını sanatçı Gülben Ergen’in yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği işbirliğinde hayırsever Olcay DOĞANIN katkılarıyla yaptırılan iki derslikli anaokulu düzenlenen törenle açıldı.

kulumuzun Okul Müdürü Esra GÜRLER ERGENDİR. Okulumuz 14 Aralık 2014 tarihinden itibaren eğitim –öğretim hizmeti vermektedir.

Okul AçılışıOkul AçılışıOkul AçılışıOkul AçılışıOkul AçılışıOkul AçılışıOkul Açılışı