Gümüşçay Çocuklar Gülsün Diye Olcay Doğan Anaokulu
GÜMÜŞÇAY BELDESİ İĞDELİK MAH. BÜYÜK ÇINARLIK 1. ÇIKMAZI SK. ÇOCUKLAR GÜLSÜN DIYE OLCAY DOĞAN ANAOKULU BLOK NO 4 BİGA / ÇANAKKALE

VİZYON

Okul öncesi eğitime farklı bir bakış açısı kazandırmak. Özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek. Bölgemizde bulunan okul öncesi yaşında olan her çocuğun okul öncesi eğitimden yararlanmasını sağlamak. Bireysel farklılıkları ortaya çıkararak öğrencilerimizi yetenekleri doğrultusunda geleceğe hazırlamak

MİSYON

Türk milli eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda fırsat eşitliğini temel alarak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; farklılıklara saygı duyan, sorumluluk ve öz kontrol sahibi; yaratıcı ve duyarlı, kendini ve insanları seven,bağımsız düşünebilen, olumlu iletişim becerilerine ve birlikte yaşama kültürüne sahip, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir. Araştırmalar da şunu göstermiştir ki; kişilik gelişiminin % 80′iokul öncesi dönemde tamamlamaktadır. Okulumuz, öğrencilerimizi ilköğretime en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak” misyonunu amaçlamıştır.

Öğretim Şekli :Sabahçı

Sabahçı

9:00 ile 14:00 saatleri arasında

Elektrikli kalorifer sistemi